Wednesday, December 30, 2009

good bye 2009

pejam celik pejam celik kejap je habis 2009.. bg ak tahun 2009 nie banyak dugaan n cabaran yg ak lalui.. cm2 perangai manusia yg ak jpe. ta kre la dr segi kwn ke lwn ke..

meh la ak cte cikit pasal 2009 ak kat kolej..
1st; mse mula2 sem tu oke la. member2 semua oke.. second sem pn oke la rapat semua. if gdo pn jap je e2 pn sbb misunderstanding... msk je sem 3 ada sorg bdk yg agak2 gampang bernama "f..i N.t.a....." a.k.a burung belatuk. ak pn ta phm pe motif betina sial nie na rosak kn hubungan ak dgn dak2 class.. shit doh.... pe la malang makbpk ko dpt kn ko kn?? cte na up to date je.. ckp bpak ko de syarikat kat singpo cm2 la .. byk gak ak dgr cte pasal betina nie.. cte dgn setgh2 dak2 dia ckp "bpk dia dato" & "YB kat JB". hahhaaha. sian seh ko tpu je dak2 tu. nsb dak2 tu ta pcye lgsg ckp ko... sumpah mse ak roommate dgn dia sumpah betina nie pemls na kms bilik semua.. then yg paling ak bengang ske pjm brg2 ak lg2 sabun basuh bju. "hellooooo babi, ta reti ke na beli sendri ha???? " yg buat ak bengang lg dia suh ak msk utk bf dia then dia ckp dia yg msk.. eh2.. ak yg pnt2 tlg ko msk tp ko ta pnh na berterima kasih kn dgn ak.. ta pe ta pe ak ta ksh ak msh blh bersaba..
then for sem4 until nw semua nye da oke... im so happy ;p

lagi satu thanks good sbb bg ak berjpe dgn seseorang yg bernama
"MOHD FAHMI" .. dia org yg paling ak sayang n cinta.. hope will be forever with you until end of time... ;p

even byk masalah yg berlaku ak kne kuat sampai bila2 utk maju n dpt apa yg ak impinkn selama nie..

for 2010..

selamat datang and hope tahun 2010 tahun yg paling bermaka buat aku , dia dan all my family..

welcome 2010

Wednesday, December 23, 2009

sahabat.

sekian lama tidak update blogkuh ini..

ak cuma na cerita pe erti persahabatan...
yea mmg lu kaw tmpt ak luahkn semua perasan ak n bila ak de prob dgn si dia pn ak cerita pd kaw.. tp enth ak pn ta mengerti.. pe yg belaku sebenarnya.. perselisihan paham antara ak dgn dia pn sehr seblm birthday ak. argh! agak tension ak d buatnye. time tu la 1 msela timbul 1 demi 1.. enth ak pn ta phm knp... lg pn ptg tu ak bergdo dgn si dia. then ak m'gdu dgn sahabat ak nie. enth bg ak time tu 2,2 ego.. ak pula emotional telalu la tgi. sbb e2 mmg ak.. then time ak hangout dgn sahabat2 lain ak egt dia dtg utk perjelasankn semua nye tp harapan ak musah sumpah ak sedih time tu.. tp ta pe la...

wey ak rindu bila ko selalu share dgn ak everythings sama gak dgn ak..
wey ak rindu kaw bila kte sama2 sedih&bila sama2 gembira..
wey ak rindu na hangout dgn kaw n hangout dgn dak2 lain sama2 n ramai2...

ak mtk maaf if yg lu tu semua nye salah ak...
even bnda nie hampir sebln yg lalu..

mood; sad

Saturday, December 19, 2009

........

Semula Ku Tak Yakin
Kau Lakukan Ini Padaku
Meski Dihati Merasa
Kau Berubah Saat Kau Mengenal Dia

Bila Cinta Tak Lagi Untukku
Bila Hati Tak Lagi Padaku
Mengapa Harus Dia Yang Merebut Dirimu

Bila Aku Tak Baik Untukmu
Dan Bila Dia Bahagia Dirimu
Aku Kan Pergi Meski Hati Tak Akan Rela

Terkadang Ku Menyesal
Mengapa Ku Kenalkan Dia Padamu

alangkah indah bila si dia masih ada di sisi..

rindu!rindu&rindu.....
btl kata org yg hidup pasti akn mati..
na d ceritakan ta sampai hati...
tp ta pe la biar la kuh simpan dlm hati seorg diri...

rindu!rindu&rindu..
cuma 1 sahaja perlu kau tahu kemana kau pergi ak tetap akn merindukan mu.
dlu kaw bintang ak sekarang bintang e2 da tkr kpd seorg..
ak mtk maaf.. ak th kau mmg syg ak tp ko terpakse berkorban utk org lain demi menjaga perasaan masing2..
selamat tinggal sayang...
semoga roh kamu berada disisi org2 yg beriman.. amin!!!!!...
:(

Saturday, December 5, 2009

cuti sem akn bermula pd 14/12/09

aduh..bermula sudah cuti sem. conform akn berse busan bila duk di rumah.. pe akn berlaku?? duduk rumah sahaja@jd driver 4 mak&abah&selalu ke tlk intan utk uruskn sesuatu@holiday bersama family?? argh! hope dpt holiday ............
tlg la bg plan pe yg perlu sy lakukan nanti.. :p
e2 sahaja utk kali ini...
sekin terima kasih.....

Thursday, December 3, 2009

"This I Promise You"


Ohh ohh...

When the visions around you,
Bring tears to your eyes
And all that surround you,
Are secrets and lies
I'll be your strength,
I'll give you hope,
Keeping your faith when it's gone
The one you should call,
Was standing here all along..

And I will take
You in my arms
And hold you right where you belong
Till the day my life is through
This I promise you
This I promise you

I've loved you forever,
In lifetimes before
And I promise you never...
Will you hurt anymore
I give you my word
I give you my heart (give you my heart)
This is a battle we've won
And with this vow,
Forever has now begun...

Just close your eyes (close your eyes)
Each loving day (each loving day)
I know this feeling won't go away (no..)
Till the day my life is through
This I promise you..
This I promise you..

Over and over I fall (over and over I fall)
When I hear you call
Without you in my life baby
I just wouldn't be living at all...

And I will take (I will take you in my arms)
You in my arms
And hold you right where you belong (right where you belong)
Till the day my life is through
This I promise you baby

Just close your eyes
Each loving day (each loving day)
I know this feeling won't go away (no..)
Every word I say is true
This I promise you

Every word I say is true
This I promise you
Ooh, I promise you...

tension oooo........

senang kata tension je la!

Thursday, November 26, 2009

wajah terbaru &final kuh


OMG! FINAL!!!!!!!!!!
WILL BUSY FOR 1 WEEK

30/11/09- economics
3/12/09-advance English
4/12/09-Mathe
7/12/09-IP
9/12/09-OM
12/12/09-HRM
13/12/09-RM

HOLIDAY 14-12-09 UNTILL 17-01-10.

0n 26 novemebr

thank to all yg wish my birthday and to my love thanks you for the song.

 wajah ank dara en.anuar yg berumo 19 tahun :P

hr nie genap la umo ak 19 tahun. rse da tua pn ada.. hahahaha.. hari yg ak nanti2 kn telah pn tiba. terkjut bila kul 1158pm si dia call n nanyi lagu birthday n ada gak lagu lain yg dia nanyi sambil dia main gitar. sumpah terkejt sbb b4 nie ta pnh pn org wat cm tu kat ak...  rse na nagis pn de gak.. 

to mak&abah; thanks because give me money n my new hp...
to sayang; b thanks 4 de song. i like ...

to all my friend; thanks you so much.....


nie from my friend thanks you so much apis..

Wednesday, November 25, 2009

thanks you abah cos give me money..

Pg td bgn2 je tdo terus teregt kat babah&mak. Mandi2 then siap2 lu around 815am trs campai hp then dail num maxis abah. hehehe..
PERBUALAN BERMULA....


me; babah,wat pe tu? ta g keje lg ke??? mak wt pe?

abah; tgk siap2 la nie. mak pn sma ngah siap2 na g kje.
me; adk da bgn ke blm?? 
abah; blm g tdo g dlm bilik tu..
me; pgl mak jap
abah; crdt ada lg ta? if ta de abah call balik.


5minit berlalu..


lagu miley cyrus-good bye berbunyi... num tertera ada la num maxis abah..


me; mak msk kn duit tau.. lbh2 cikit. he7.
mak; knp pula??
me; la kn birthday owg... ta kn lpe kot.. huhuhuh...
mak; la ri tu janji hp je..ni na lebih2 pulak. mtk abah la..


pas hp tu pd abah.


abah; knp?? 
me; birthday owg kn da dkt. ta na bg pe2 ke?? ke lpe? huhuhuh..
abah; na apa???
me; klo blh yg owg ckpkn tu tp if ta blh bg duit utk shopping je la.
abah; rm50 cukup??
me; ak pn diam kn je.. than ckp rm......
abah; jap g abah msk kn..
me; thanks you abah.. owg da na g class nie t da msk call kaka tau.. hehehe..
abah; belajar elok2.. jge dri jgn main2 da na final kn?? good luck..
me; oke. ;p dgn pnh kegembiranye ak pn asik tersenyum je td... hehhe..


thanks you abah & mak... i love you so mcuh... :p


Thursday, November 5, 2009

eh rsenye da lama giler ta update blog.

hey guys..
sorry sgt2 sbb rse nye kte da sbln ta update blog nie n sawang2 lelabah pn da byk rse nye?? hehehhe..
buat mse nie mmg busy sgt sbb "FINAL COMEING SOON" sbnarnye banyak cte yg i na story..

i akn cte dr part 251009.
cm biasa la i bila weekend je msti balik. so ari ahd tu i balik r kat hostel cm biasa& bila i da sampai tu ada kwn i yg sorg jerit2 pgl i suh dtg umh dia then i ckp na letak brg2&mandi. ta silap i lebih kurang kul 730pm i g umh mber i tu. i sampai je kwn i yg sorg nie ckp "wey ayna ko dgr r cte dr "AKMA" kat scha". i pn dgr bila i da dgr. i rse cm bengang sgt. i ta th pe mselah betina tu.. then around 1100pm dia dtg umh ckp na ambk barang sbb dia na berambus dr umh mber i tu & kte org ta ksh pn.. then bila slow talk dia nagis2 .. i pn ta phm pe motif dia utk menagis2. then bila tanya apa msela dia? korg na th dia ckp pe?? 

-dia ckp ada aunty dia sorg nie ckp dia akn dia buang kolej before final or after final.
-dia ckp dia ta solat sbb kwn2.
-dia ckp kwn2 i yg ajar dia bkn2.
-dia ckp kte owg ske gne brg2 dia semua.

wey ko jgn jd bangang r if ko da na kne buang kolej awl2 sem g ko da kne buang ta pnh lak ak dgr ada kolej wat peraturan akn buang student dia before final ataupn after final. ta logik kn??? wey if ko na solat o wat e2 hak ko,ko ta leh na salah kn dowg. if dowg na wat jahat sekali pn ko ta yah la ikt. ko sndri yg na kn?? wey ko egt sikit dowg gne barang ko ta byk cm ne ko gne barang dowg oke???  wey stop la buat cte yg ta pnh wujud oke???

yg pelik nye dia cte sbb mak dia mawa r sbb kwn2 dgn kte org & ayat yg ta blh bla dia ckp "KWN PERGI CLASS & BUAT ASGMENT" eh2 suka2 je ko na buat cm tu kn?? then yg paling ta blh bla dia ckp dgn kwn2 dia, dia tension dgn mak dia bila dkt mak dia,dia ckp tension dgn kwn2. wey mne 1 cte btl nie ha??? padahal time dia buat cte tu dia balik dgn ak & dlm tren duk happy je gelak2 tp bila sampai rmh lain jd nye.


enth la akma. ak rse better ko betul kn keadan nie sekarang. sbb ko da busuk kn kwn yg syg kat ko&ko pn sendri th ko ta de kwn?? dlu kwn2 ko ada la kte org. tgk sekarang ko kwn dgn kwn2 yg ko kutuk2 dlu. even lu ko pnh buat ak tp ak ta ksh ak lupa kn benda tu. tp nw semua da terbukti segala perbalahan antara ak dgn bdk2 nie sbb ko. n nw ko na pisahkn dowg. da la wey ta kemana pn ko buat semua tu. ko da buat sekali kat kte org sampai bila2 pn kte org kn percya ko & sekali ko ta mtk maaf kn semua org selagi tu ko akn rse ta tentram dlm class. ko pn th bdk2 class da th cte sebnarnye kn? dr segi perwatakan ko tu mmg ta sgka perangai ko seburuk e2 akma.. 


lg 1 plsh r ko p mtk maaf kat ayah ko yg ko da tpu dia tu pasal pointer.. & jgn cr kesalahan org lain. cr kesalahan dr sendri lu oke?? tlg r jgn benci owg yg ta pnh knl ko & ta perlu ko beria2 na sound2 awek org. ko kne sedar yg ko tu mmg ta lyk dpt kn dia. jgn 1day nanti org ckp ko tu "MENTAL". ak mtk maaf ak terpakse tlis kat blog nie pasal ko. sorry oke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thursday, October 22, 2009

sorry tiada masa utk shayew updte blog nie.

hemhem.....

sorry lately ta sempat kte na updte blog sbb kte terlalu busy dgn study n kekdg tenet yg masalah d hostel nie phm2 la bila da tenet da problem na tlis pe2 pn jd cm mls je an?? eh2 lpe lak g pn compaq CQ40 nie pn ad problem so ak kne la hantar dia ke dcotor. tp enth bila r na htr.. awk2 if sempat sbtu nie kte hantar awk ke dcotor besama dgn kaka phya oke???

OMG! FINAL COMMING SOON!!


Thursday, October 15, 2009

hari raya d unisel

060909
Event hari raya kat unisel under all club faculty of business. ta silap ada 10 buah gerai termasuk r club ak iaitu AMC "ADMINISTRATIVE MANAGEMENT CLUB". dr hari isnin mlm semua ahli2 da busy utk siap2 kn gerai2 mereka. then sok around 1pm me with sha pergi ke umh my aunt utk ambk Carmel yg telah d buat oleh kak phya.. sampai je umh mak andak alya menjerit2 nampak ak. ak pn ta th npe?? padahal br last week ak balik sne. hhehe .. adam diam je n rania tdo. kul 3pm cm tu samapi kat unisel tlg2 semua ahli2 susun2 meja semua. ada yg g ambk makan then ada yg uruskan benda lain.best kot sbb b4 nie ta pnh pn ak dpt buat semua tu. so sem nie dpt juga.. kul 545pm ak balik utk siap2 semua. siap2 kul 7 g ke dewan biru. mse tu semua busy sediakan makanan ak sampai2 trs menuju ke cafe utk ambk Carmel. pas tu susun2 makanan semua then ambk cop pas tu snep2 pic sbb time tu ta de lg org yg dtg.around 750pm sumpah ramai yg da dtg penuh kot dewan tu. ak rse lebih dr 1000 org kot. kul 815pm dekan da msk dlm dewan pas dia bg ucpan dia melwat semua gerai2 kte org pn pe g sebok2 la sedia pe2 yg ptt. CAEMEL tu kata wife dekan sedap. he8.. bila da time mkn tu biasa la mmg penuh r sampai ta ckp tgn kot. dgr la persembahan semua. then around 11 pm da bis da. kemas2 kul 1145pm br semua balik sbb da siap kms. sumpah pnt.tp fun kot dgn semua ahli AMC.

tgk r pic2 nie oke?


berhabuk blog kuh nie setelah sekian lama td d up date

sorry guys. lama kot ta up date blog sbb busy teamat2 la sgt then tenet kat hostel sejak akhir2 nie teramat2 la slow.. kekdg byk juga la na story kat blog nie tp mls sbb tkt t ada yg tersa so batter simpan je dlm hati kn?? hahaha ;p

kalau ak rajin mlm nie ak update lg oke?? :P

Friday, September 25, 2009

Twelve things to always remember and one thing to never forget

Your presence is
A present to the world
You’re unique and
One of a kind
Your life can be what you
Want it to be
Take the days just one
At a time

Count your blessings
Not your troubles
You’ll make it through
Whatever comes along
Within you are so many answers
Understand, have courage
Be strong

Realize that it’s never
Too late
Do ordinary thins
In an extraordinary way
Have health and hope
And happiness
Take the time to wish
Upon a star

And don’t ever forget.
For even a day..
How very special you are

teletah si damia



si kecik molek nie nama dia damia.td baru sahaja d berada drumah kuh! sudah setahun lebih tidak berjumpa kerana ak busy dgn study then dia pula duk jauh. coloteh dia berckp dgn bahasa owg putih&indon agak tergamam bg kuh! omg!!!!!!! br 5 tahun si kecil nie sungguh bijak! nasib la pe yg d tanya ak blh jwb. hahahha. yg kelaka dia ckp dgn abah kuh! borak2 semua dlm bi n indon. cm kelaka je jiran2 kuh terkjt melihat gelagat si damia nie! yea la dia dak bandar .. b4 dia balik asik na snap pic je ak pn melayan je la.. oke la mia t kte jpe g oke aunt bwk jejln yea kte shopping sama2.. aunt sayang mia ;p
love you sayang ;D

Monday, September 21, 2009

salam lebaran

mohd fahmi
i love you sayang <33

salam aidifitri
nie pic raya time nie kat umh mak andak ak br je balik dr umh pak angah!

to all my fwen;
ak mtk maaf if ada wat salah&silap kat korg semau yea.
ak mtk maaf dr hujung rambut hingga hujug kaki.
ak manusia yg ta pernah melaku kn kesilapan.

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir&batin

Saturday, September 19, 2009

crying again!


kenapa semua nie berlaku? bila ak na bahagia ada je halangan yg menipa dri ak nie? bila ak da mula sayang kn somebody da pula yg lain yg dtg.. ta phm npe dgn dunia nie? bila sorg tgl kn ak yg dtg terlalu la ramai. tp nw ati ak ada pd mr.f. tp sekarang reza pula yg na hampiri ak.. knp reaz? pe yg ada pd i sampai you na tgu i semua? plsh cr yg lain yea.. i dgn mr.f na bahagai nw nie. ta pe kte still kwn k? i ta na sakit kn ati mr.f i n you... sorry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1st; plsh dun says "iloveyousomuchayna"
2nd; plsh jgn wat i menagis lg.
3rd; you perlu th i sayang&cinta kn mr.f i .. even kami ta declare pn pe2 lg! plsh understood . ;(

sorry ! sorry! sorry

i just need you mr.f :(

Friday, September 18, 2009

bosan!



bunga api yg tah pe2 tah. giler ak ta de kje.
ta de keje main buang api dgn jiran2 td. hahhaha .;p
with my wawa (bdk tembam)

new hair!


my new hair! ;p

bgn around 9am e2 pn mama kejut sbb dia na ajak g pasar dgn mak lang. bgn kms tmpt tdo then mandi2 kul 1030am br kuar dr umh. g cr brg2 wat cake semua then lastly br g pasar. sampai je umh around 1pm. tp mse ngah cr2 barang tu mama ckp abah ada dpt rezeki lebih so ak dgn happy nye sampai2 je umh trs g ke bilik then ckp dgn abah cm nie

me; abah,kaka dgr abah dpt duit ?? na rm200 na wat rambut. blh ta?
abah; na buat apa? rambut kn da cantik. syukur la tu.
me; ala blh la abah. setahun sekali je.

abah; tgk la nanti
me; adeh! cm ta de harapan je.

around 145pm tu mama suh ak g dapur tlg dia susun2 barang. pas tu 10minit jiran belakang umh call ajak g sg besar utk cr baju ak pn ckp la kat mama na g wat rambut sekali then dia pn ckp p mtk abah. tp abah wat ta th je . then bila mber da sampai br dia bg rm200 tu kat ak. tq abah. sampai je kat kedai tu adeh! ramai giler kot org kat dlm tu. tgu je la turn ak kul 415 pm siap je kul 6pm pas tu trs menuju ke KFC utk berbuka. shit! penuh! pas da buka tu g la jejln dgn mber tu. hehhehe.. sampai umh kul 9pm .. best giler da lama ta kuar dgn kwn2 ... thnks you korg.. ;p

sumpah sakit ati!!!!!!!!!

sakit ati! sakit ati! sakit ati!sakit ati! sakit ati!

:(

mood; cry

Wednesday, September 16, 2009

shopping! abis kn duit!




with my bro
12/09/09 ak g shopping dgn kwn2 kat unisel. pg2 da bgn siap2 semua around 1030 am grk dr unisel tp nsb tgu dlm bus ta de lama sgt dlm 15minit pas bus da pnh bus pn grk la menuju ke ktm sg blh. sampai kat ktm shit! ramai giler org ak egt around 12 pm cm tu ta de org da. so kne la trme nsb dpt naek tren awl e2 pn berebut2. then sampai kl sentrel jpe dgn mummy sbb mummy mmg da janji na tmn kn ak shopping. dlm tren ezal (fwen) mcg tanya kat ne semua then dia ckp na meet jap so ak pn ckp la na meet kat ts je sbb tkt t na ta jpe ke apa ke kn? tp enth la dia tu pelik asik diam je.. kata nye pnt sbb main futsal ak pn biar kn je la. ta ksh sgt pn. than da cr suar kat romp cr gak bju kat ts tp cm pe2 tah so mummy pn ckp kte p je pavi so ak n mummen fwen tu menuju ke pavi then mber tu flow je. abg ak pn call tanya kat ne semua. then jpe abg kat dpn kitaro adeh lalu dpn tu rse cm lapa je nsb la pose. jln2 ak menuju ke padini lu utk usha2 baju dpt la sepsg semua.. than jln2 msk la ke forever21,mng&nose. tp ta byk yg berkena so beli je la pe yg rse na beli.. dlm kul 430 pm cm tu mummy da na balik sbb dia ada hal. pas tu jpe lak asilah n faiz(bf) bncg na buka kat ne semua. ak ckp na buka kat oldtown tp faiz ta na so ak pn cm bg idea ckp kat NZ je jimat cikit. pas tu trs ke NZ book meja. pas tu jln2 lg. kul630pm br g NZ oder2 sembang2 . around 8 cm tu bla g bb blik sbb zira n mira na smbg shopping lg ak just flow je. aroundd 1030 pm tu aboy my admire call tanya kat ne so ak ckp kat bb dia na jpe then time tu ak n mira mmg na lpk kat mcd bb tu sbb na tgu kul 1255am sbb kte org nye ticket movie. then lpk g kat mcd bb pas movie tu around 6am trs blik ke hostel. ada la juga kejadian2 yg ta na belaku ia nye belaku. tp ta pe la yg pnting kami semua selamat. ;p thnks you mummy ieka,abg fikri,scha,mira,zira&aboy.. sbb sudi temankn ak g shoping.

Thursday, September 10, 2009

merindukanmu



Saat aku tertawa diatas semua
Saat aku menangisi kesedihanku

Aku ingin engkau selalu ada
Aku ingin engkau aku kenang


Selama aku masih bisa bernafas
Masih sanggup berjalan kukan slalu memujamu
Meski ku tak tahu lagi engkau ada dimana
Dengarkanlah aku kumerindukanmu

Saat aku mencoba merubah segalanya
Saat aku meratapi kekalahanku

Aku ingin engkau selalu ada
Aku ingin engkau aku kenang


Wednesday, September 9, 2009

will love last

One of the most valuable lessons

We cal learn form life is this:

That, try as we might, we will never have

All the answers. We can wonder for the rest

Of our days whether we are doing the right

Thing.. continuing in the best relationship

And following the best paths toward tomorrow,

But no one is ever going to answer those

Questions for us.

We both may have wonderings of what to

Do and curiosities of what’s to come. Time

Will help us with the results, but more than

Any one things, it’s up to us- and to the

Love we have for each other- to go in the right direction.

You and I might sometimes wonder about

Where we’re headed and whether our love

Will last a lifetime through. We may not know

The answer, but I’ll tell you the one things

I do know:

There’s no one

I’d rather try to spend

Forever with… than you.

with my kaka phya

pic nie time buka kat KK. muka lapa je. padahal ak ta pose pn time tu tp kne puru2 pose.ha8
time nie juga kami bercerita tentang hari raya&juga pe plan yg akn berlaku nanti! kami nie mmg rapat dr kecik lg. ;p

rindu kat dia. rindu na dgr dia bebel. rindu na shopping dgn dia ;p

Tuesday, September 8, 2009

berbuka d luar kedai kopi


kek batik nie sedap tau..

ri tu semua ta de kat umh ak,kak phya,kak ina,abg man & abg pires.
mula2 na buka kat nandos tp abg man ta na than kak phya ckp buka je kat KK.
around 630 pm grk dr umh nasib jln na ke KK tu ta jam.
makanya sedap2 gak la.
na kata mahal pn ta juga kre berpatutan la.

than dalam mse yg sama tam spider n the geng pn ada juga



Monday, September 7, 2009

2 month is noting

pejam celik pejam celik da 2bln pn berlalu .. kejap je rse nye.. tp ada 1 perubahan yg amat ketara sgt2.. tp ak pn ta th knp ia nye berlaku dlm sekelip mata je?? k ta pe ta ksh sgt pn. benda juga berpunca sejak ex mr.d tu kembali mucul dllm hidup dia. ak pn ta phm knp "PEREMPUAN"tu tiba2 hadir dlm hidup kami?? wey ko menyemak la sial. wey betina kaw th ta 'mr.d tu hak ak?' ko ta kn ta phm bhse yg dia da explain yg ak dgn dia da couple semua? ko ta de maruah ke ha na merayau2. sekarang nie si mr.d pn menyepi cm tu je. adakah dia kembali kpd si "JALANAN TU?" argh! stupid if ak gdo kerana seorg laki. *ayna egt kau ada maruah jgn sbb kn sorg maruah ko ilang cm tu je. i remember dats thanks all fwen!

kerinduan semakin hari semakin kuat! cinta tu pn makin lama makin mendalam. payah utk ak ucapkan. ak sndri pn ta phm knp setiap kali na bahagia ada je halangan yg akn dtg? setiap hari menagis kerna dye. argh! ayna plsh la ada lg yg perlu kn kaw n sayang kn kaw semua. tp ak ta sekuat e2 utk lpe kn semua nye! i will waiting you dear! i really love you!

mood; crying

Sunday, September 6, 2009

shopping !

smlm teman kn reza g shopping. dia pickup ak kat umh around 1145 am da grk dr shah alam trs la ke kl. da la smlm 1st time period adeh! ak hanya menahan kesakitan semua. borak2 biasa je.. adeh da sampai kl jam lak! ak da la benci jln jam2 nie! pas tu dkt jln pe tah kte org gdo.. padahal ta de motif pn na gdo besar2. cm kelaka je gdo smlm sbb ak da la 1st time period dia lak leh kco mood ak. korang na th kte org gdo sbb apa?? mls la cte t cnfm2 korg kta kte org nie giler sbb benda tu ta pnting pn if na gdo2..

sampai la ke ts kte org diam je ta berckp pe2 pn jln pn masing2 jln sendri cm org ta knl. ikt kn ati na je ak balik. than ak ckp na sgh romp dia pn ikt je than dia ckp na g kat kete tukar kasut ak pn follow r time tu dia da membebel sorg2. ak wat pekak je padahal time tu ak da oke dia lak wat ak panas semua.

lastly ak cm oke kn je mood tu.. than jln trs ke pavi tgk tiket movie semua tp cte the final densns tu kul 845pm kre pas buka r than jejln r cr barang2 ak pn usha2 msk zara,mng,forever semua byk yg berkenan. than around 515pm mr.d dtg na jpe ak. happy giler setelah sekian lama menanti tp e2 pn jap je sbb dia pn dgn mber dia. *pic with mr.d akn d upload. may b next week kte org jpe lg. not sure!

jejln2 tgk movie sampai kul10 pm je sbb reza ada hal dgn mber dia. so grk2 ak sampai umh kul 1130pm.. nsb la ta de spe yg mawa2.. hehhehe...

thanks you reza lain kali i ikt you shopping sbb i ske jejln!

;p

Friday, September 4, 2009

hati yang kau sakiti



Jangan pernah katakan bahwa cintamu hanyalah untukku
Karena kini kau telah membaginya
Maafkan jika memang kini harus kutinggalkan dirimu
Karena hatiku slalu kau lukai
Tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu
Ku hanya bisa mengatakan apa yg kurasa

Ku menangis... membayangkan
Betapa kejamnya dirimu atas diriku
Kau duakan cinta ini
Kau pergi bersamanya

Ku menangis... melepaskan
Kepergian dirimu dari sisi hidupku
Harus slalu kau tahu
Akulah hati yg telah disakiti

Maafkan jika memang kini harus kutinggalkan dirimu
Karena hatiku slalu kau lukai
Tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu
Ku hanya bisa mengatakan apa yg kurasa

Ku menangis... membayangkan
Betapa kejamnya dirimu atas diriku
Kau duakan cinta ini
Kau pergi bersamanya

Ku menangis... melepaskan
Kepergian dirimu dari sisi hidupku
Harus slalu kau tahu
Akulah hati yg telah kau sakiti

Ku menangis...
Harus slalu kau tahu
Akulah hati yang telah....
Kau sakiti...

;(

balik kelas trs rush balik shah alam,

010909 hr paling penat bg ak. yea la pg ada class HR than ptg ada class mathematics class pttnye abis kul 5pm tp ak mtk balik awl kuar kul 4 than tgu someone pickup semua dpn fakulti dlm 5minit cm tu dia da sampai trs je rush ke ktm. pas tu sampai2 je kat ktm kne tgu 10minit samapi je kat kl sentral around 545pm than tgk jam tren sampai around 603pm pas tu d batal kn adeh ak da risau cm ne la na buka t last2 dpn na tren kul 645pm sbb tren yg 603pm da pnh so ak pn mengalah naek yg ke 2 nasib ta ramai. sampai2 je kat shah alam dlm kul 735pm time tu da buka da ak pn beli air je kat ktm tu than tgu cab dlm 5minit cm tu trs grk g SACC sbb buka dgn sepupu2 kat nandos pas buka trs g plaza shah alam sbb na usha HP. he8.. sampai2 umh je dlm kul 11 pm than mak andak ckp ak nie cm biskut je jap ada jap ta de. ak mandi2 trs tdo!
;p

Tuesday, September 1, 2009

shit! kwn mase senang mmg ramai time susah cm2 alsan yg kaw bg

SHIT! SHIT! SHIT! SHIT! SHIT! SHIT! SHIT! SHIT!

sorry! sorry! sorry! sorry! sorry!

wey! ak ta kn mtk tlg kaw lg pas nie
kaw g la dgn life ko
kaw jgn pernah gangu hidup ak
even ak dgn kwn br je kwn tp egt jgn pnh gangu hdp ak lg!
jgn tanya kenapa gurl semua bosan dgn kaw oke!
jawapan e2 semua ada pada kaw!
kaw yg buat org bosan dgn sikap kaw!
kaw pergi dgn dunia kaw !

sorry ak ta blh cinta kn kaw!
sorry ak banyak buat ko ssh selama nie !

ak ta na jpe kaw&ak ta na kwn contact2 ak lg!

Monday, August 31, 2009

happy bufday kaka phya

ANAK MERDEKA
dye sophia hassan
dye beloved cousin ak
dye juga mento ak
dye ske bwk ak jejln
dye paling memahami ak

lastly happy bufday kaka phya semoga panjang umo&d murah kn rezeki cepat2 kawen eh dgn abg pires! he8. ta sabar na shopping&mengabiskn duit bersama2 beliau. :P

Sunday, August 30, 2009

i love you c902

dye nie da cm bf ak kot! c902 kaw jgn rosak tau ak sayang ko lebih dr bf ak tau. susah taw ak na dpt kn kaw. bodek punya bodek last2 dpt juga. :P

Saturday, August 29, 2009

thanks you mummy


Boldfinally i got this hp c902
thanks you mummy
love you so much
now kaw la cinta ak c902
akan kuh jge kaw cm mana aksayang family & si bf.

pulang ke kampung halaman

new hair??! :P
totally i miss you shahrul haizam
i don't wanna losing you
i love you :P


1st dpt buka pose dgn all family semua. b4 nie 1st pose dgn family aunt kat shah alam.tp b4 balik tu ak siap2 text dgn 'b' ak ckp na balik kg semua dia pn suh ak take care & jgn gatal. he8. dlm kul 4 cm tu da tp b4 tu text dgn sepupu suh pick up ak . than dia tol2 lembab nsb la adk seorg mamat nie may b br balik class kot sudi tompankn ak dgn mto LC dia. sampai2 je kat kg trs tlg2 masak than na g bazar hujan lak so mama kata p je beli kuih kat kedai cik peah.. cik peah nie kre sepupu gak la.

lauk2 semlm ; masak asam ikan pari, ayam masak kicap, sambal binjai, murtabak&air sirap+oren.

Tuesday, August 25, 2009

23 aug 09

Sahur cm biasa la kul 5 am than lyan nur kasih than around 7 am br tdo sbb ym dgn ex-bf ak ejal than kul 930 am cm tu kaka ika suh bgn sbb dia na g the garden & mid valley so ak pn bgn than mandi around 11 am da grk trs menuju ke the garden. Na shopping mls sbb sale ta de than na tgu dowg beli barang2 make up ak pn dgn suka rela meminta izin utk ke MPH. ups dpt 2 novel. “Cuma dia & cinta 2 jiwa”. Pas tu bila kuar je tgk2 dowg still kat situ g so tgu je la. Around 230 pm balik sbb kaka ika na kje. Balik2 singah hero beli barang utk berbuka pas tu ak sampai2 je trs tdo kul 5 pm br bgn than mandi2 tlg masak semua. Smlm ramai yg buka kat umh kre semua ada la lauk pn best2 juga.

Antaranye ialah ; ayam golek, murtabak, popia basah, tepung pelita & buah melaka (ak buat tau) he8. than pas tu solat than g surau around 930 pm balik sambg g mkn kuih2 borak2 kul 11 pm tdo . awl giler ak tdo.

The end for 23 aug 09

ramadan kembali

Ramadan kembali lagi

Semua umat-umat islam d wajibkan berpuasa

Ia itu rukan islam yg ke- 3

Selamat berpuasa kepada semua umat-umat islam yg berada di Malaysia & d mana2 sahaja.

1st day puasa bgn sahur kul 5am than mkn lauk simple je sambal telur n sayur je. Pastu layan nur kasih jap sampai kul 6 am than solat subur tdo balik bgn2 da kul 9 am than mandi2 ata kaka ika g kje than trs g pasar.

Than balik dr pasar ak melayan adam n adk nye ; alya moon. Ta de la pnt sgt sbb dowg tu suh ak wat susu je utk dowg than ak pn lyn tgk movie dgn dowg cte “jgn pandang belakang congkak”. 1st time tgk cte tu cm bodoh2 je gelak2 semua. Than bila dowg da tdo ak pn mengambil mse utk tdo juga tp jap je sbb around 430 pm da start masak2 semua..

1st day buka lauk mmg best giler “kari ikan, paru goring, sayur ulam2 je than ada kuih cikit2 than mlm pas tarawih g kelinik dlu sbb pakandak dmm than rania ta shat than g starbucks cdg na lpk tgk bola kat MCD tp penuh so plan kte org na lepak kat area2 umh je kat SEC 13. around 1am da balik umh da..