Wednesday, December 29, 2010

hey guys

i wanna go back to my auny house at shah alam
4 my lovely cousin weeding.
i will upadate my blogger soon.

happy new year to all my blogger &facebook friend
i love you all
muahhhhh...

semoga tahun 2010 nie semua nya d berkati allah s.w.t
amin..


tak kan pernah ada

Dia memang hanya dia
Ku s’lalu memikirkannya
Tak pernah ada habisnya
Benar dia, benar hanya dia
Ku s’lalu menginginkannya
Belaian dari tangannya
Mungkin hanya dia
Harta yang paling terindah
Di perjalanan hidupku
Sejak derap denyut nadiku
Mungkin hanya dia
Indahnya sangat berbeda
Ku haus merindukannya

Ku ingin kau tahu isi hatiku
Kaulah yang terakhir dalam hidupku
Tak ada yang lain hanya kamu
Tak pernah ada
Takkan pernah ada

Benar dia, benar hanya dia
Ku s’lalu menginginkannya
Belaian dari tangannya
Mungkin hanya dia
Indahnya sangat berbeda
Ku haus merindukannya

Back to Reff

Ku ingin kau selalu di pikiranku
Kau yang selalu larut dalam darahku
Tak ada yang lain
Hanya kamu
Tak pernah ada
Takkan pernah ada

Tuesday, December 28, 2010

18 december 2010

my cousin engagement day
shill azmann radzlan ramil
this my the best systa a.k.a my cousin

nazira azman

congrats my systa
iloveyousomuch

Saturday, November 27, 2010

thanks shafikah hassan ♥

nie birthday present saya
*
*
*
*
*
*
******

birthday present ainaa

nie la kakak cantiks
yang bagi present dekat saya
thanks kak ika
iloveyousomuch

Friday, November 26, 2010

thanks put... ♥


we love ...

20 year oldsss... ♥

thanks to all my friend to wish my birthday
and
to :
MOHD FAHMI ZAINAL MUTAKIN
thanks 4 your love
thanks give me crying,sad and heart broken
******************************
my day is sad day
and
just hipokrit to be happy.

Saturday, November 20, 2010

cinta saya da dia.

hari ini...

dia kata..dia cintakan saya...

besok?

dia kata...dia akan cintakan saya juga...

lusa?

dia kata..dia tetap akan cintakan saya...

sampai bila?

dia kata..dia janji sampai bila2...

itu kata dia...

saya kata..

hari ini...saya cintakan dia...

besok..saya yakin saya masih cintakan dia...

lusa..pasti saya masih cintakan dia..

sampai bila...mungkin selagi saya bernyawa...

tapi...

itu kata dia...itu kata saya...

bukan saya yang tentukan hati dia akan tetap jadi milik saya selamanya...

bukan kuasa saya untuk pastikan cinta dia hanya untuk saya..

diluar kemampuan saya untuk halang dia dari jatuh hati pada yang lain selain saya..

bukan kuasa dia juga untuk pastikan saya sentiasa jadi miliknya..

bukan kemampuan dia untuk tentukan yang cinta saya selamanya untuk dia..

bukan dia yang tentukan yang saya akan sentiasa ada untuknya...

kerana..

cinta itu..

sebenarnya milik Allah...

kasih itu...

anugerah Allah..

sayang itu..

hadiah Allah...

Allah bagi pinjam cinta dia pada saya...

semuanya milik Allah...

hanya Allah yang mampu kekalkan cinta dia untuk saya...

hanya Allah yang berhak tentukan yang dia akan jadi milik saya selamanya..

hanya Allah jualah yang berkuasa kekalkan kasih sayang dia hanya untuk saya...

tapi...

jika takdir Allah adalah sebaliknya...

jika kasih dia untuk saya hanya sementara...

jika cinta dia untuk saya bukan untuk selamanya..

jika hati dia bukan pada saya hingga ke akhirnya...

siapalah saya untuk mempersoalkannya...

siapalah saya untuk mempertikaikannya...

siapalah saya untuk menghalangnya...

kerana..segalanya adalah milik Allah jua..

kerana itu..

saya redha jika cinta,kasih,sayang yang Allah hadiahkan pada saya hari ini..

ditarik semula oleh tuannya..

saya pasrah jika hatinya..ditakdirkan bukan milik saya lagi suatu hari nanti...

saya akur..jika..hatinya diisi insan lain yang lebih berhak suatu ketika nanti..

kerana....semua itu milik Allah...

cuma..

rayu saya pada tuhan...

jangan ambil semula cintanya dari saya..

jangan tarik semula kasihnya untuk saya...

jangan palingkan hatinya dari saya..

jangan padamkan sayangnya untuk saya..

izinkan dia menyayangi saya seumur hidupnya..

benarkan kami sentiasa bersama dalam cinta...

biarkan kami kekal berdua di dunia..sampai ke syurga...

benar...cinta itu milik-Mu..

tapi benarkan kami memilikinya..

benar...kasih itu milik-Mu..

tapi izinkan kami merasainya...

benar..sayang itu milik-Mu..

tapi biarkan ianya kekal bersama kami selamanya...

kasihanilah kami...rahmatilah kami...bahagiakanlah kami..

hanya pada-Mu kami merayu...

hanya pada-Mu kami mengharap...

hanya pada-Mu kami memohon...

pertemukanlah jodoh kami...kekalkanlah...dan temukanlah kami semula di syurga...

amin...ya Allah...

____----------------------------_____
shared form facebook to blogger

kalau saya tiada.

Errmm . . Actually sy paaalinggg xsuke bace ksh sedih . . .

Nanti mst nanges . . HAHAHA . .

Tp tetibe terjumpe crta ni mse round2 kt site blkg Home td . . LALALA ~

So , sape yg kuat nanges . . sila jgn bace . . :)

Name aku Amir.. Aku de sorg awek.. Sorg??? huhu.. Awek aku ni mmg lawa giler r!! Sbb die lawa tu r aku ngn membe2 aku berebut.. Nasib aku baik la, aku dpt jugak die....memandangkan aku ni pun kategori org yg handsome.. hahaha..

OOPS! lupe! Name awek aku ni Nadia.. Kitorg x same kampung tp satu sekolah.. Satu hari ni aku dpt twrn smbung blajar kt satu IPTA ni.. Awek aku pn dpt.. Alhamdulillah result SPM kitorg cemerlang walaupun aku pun x percaye boleh dpt 7A.. Hahaha.. Tp mmg giler r.. Walaupun kos yg ditawarkn same, tp aku terlambung kt utara n die lak kt Selatan..

Die ni kuat jeles tu jgn ckp laa.. hidup aku dia yg aturkan.. selama aku satu sekolah dulu, jgn hrp la aku nk kuwa ngn membe2 perempuan aku.. Jgnkn kuwa same, pndg pun x boleh.. Kdg2 aku rimas jugak ngn die.. T aku ckp byk ngn die, mau die marah2 then merajuk.. Benci tul aku.. Aku tau die sygggg sgt2 kt aku. Aku tau die mmg x lyn mane2 lelaki yg cube usyar line die.. Kdg2 aku bengang jugak if ade lelaki yg hntr2 msj kt die walaupun die x reply..

Tp sebenarnye aku ade sorokkan sumthing drp die.. Disebabkan kitorg pun da terpisah jauh, aku mule la nk test market kt utara ni.. Jahatkn? Aku rase bebas!!! Aku pn rase die mcm tu jgk kot.. Yelah, die kn lawa.. Msti r ramai jantan usyar die.. Disebabkan aku nk menutup perasaan prasangka yg buruk2 tu, aku mula r berkawan ngn ramai perempuan kat sini.. Setiap kali org tanye status aku, mesti aku jwb aku single.. Aku selalu kuwa ngn member2 perempuan aku kat sini.. Mmg lagak cm org single.. Aku selalu teringatkan die time aku tgh berfoya2.. Bile wktu mlm sebelum tidur, msti die yg call aku.. Aku? Kdg2 kot.. Tp aku syg sgt kt die.. Aku ckp kt die, membe2 aku kt sini semuanye jantan.. Die ckp die pun same.. Sebelum kitorg end call mst die cerita2 kenangan kami bersama.. Die selalu ckp, "kalau sy da x de baru awk leh gatal dgn perempuan lain".. Kdg2 aku mrh die sbb die ckp yg bukan2 walaupun hakikatnya aku mmg da menggatal da pun.. Kdg2 aku selalu jgk create pergaduhan ngn die.. byk kali die nangis time gaduh2 ngn aku.. pernah tu aku tertengking dia.. kesian die.........

"SAYA SAYANG AWAK! SAYA NAK AWAK!"

Tibe2 aku terkejut drp lamunan.. Rupa2nye member perempuan aku, Tiqah.. Aku pn dgn bangang aku terima..

Mase duit PTPTN kuwa, aku beli sebijik henpon lg. Satu henpon khas tok msj Nadia, satu g utk Tiqah.. Dlm tempoh aku belajar kt sini, mcm2 tipu aku wat.. Aku tipu dua2 perempuan tu.. Tp hati aku tetap sygkn Nadia.. Mungkin sbb jauh, perasaan tu kdg2 bercampur.. Tiqah pn mcm Nadia.. Sejak aku couple ngn minah ni, aku dah x kuwa ngn member2 perempuan lain.. semuanya kembali mcm mase aku ngan Nadia dulu.. Aku terasa bersalah sgt.. Tp dlm mase yg same aku just nk hilangkan perasaan bosan sorg2 kat sini.. "Kalau la Nadia tau.." Kdg2 aku terfikir nk berterus-terang.. Tp aku x berani.. Kalau dulu aku tidur pukul 1.30, sekarang ni pkul 3.30 kdg2 pkul 4.. Yelah sbb nk gayut dgn dua2.. Semua org x tahu siapa aku sebenarnya walaupun roomate aku sendiri.. Setiap kali aku balik kampung, Nadia x balik.. Yelah.. U dgn sekolah mane same.. Cuti lain2.. Cume ade sekali tu kitorg dpt cuti same2.. Cuti raye kn.. Time aku jumpa ngn Nadia, aku sorokkan henpon satu lg tu kat rumah.. Nadia makin lawa! Berseri2.. Mane2 lelaki tgok gerenti r cair ni.. Nadia ckp cinta die hanya utk aku.. Selama die berpisah dgn aku, die semakin rindu, semakin syg n cintakn aku.. Utk hilang rase camtu, die habiskan mase dgn belajar.. Kdg2 die ckp belajar smpai tau2 da mlm.. Die happy sbb hati aku masih x berubah utk dia sorang.. ERR! aku terasa bersalah sgt.. "Kalau sy da x de, baru awk leh gatal dgn perempuan len tau!" ckp die sambil tergelak2.. Perkataan tu da berjuta kali kot die sebut.. Aku tgok muke die yg lembut tu.. Die bersuara, kalau habis belajar, die nk aku ikat die sebagai tunang.. Pastu die nk kami kerja, kumpul duit byk2 n kahwin then sambung belajar lg.. Beria2 die menceritakan impian die kt aku...

Permainan aku berlarutan sehingga sem yg ke 4...

Pada satu hari ni aku g makan ngn Tiqah mcm biasa... Heboh kampus aku jd tuan rumah untuk satu pertandingan perbahasan antara IPTA. Kebetulan hari ni ulangtahun ke 3 aku ngan Nadia.. Mcm biase aku g mkn ngn Tiqah kt cafe.. Mase Tiqah tgh ambil lauk, aku terniat hati nk cek msj die.. Terhenti jantung aku, berlambak2 msj sorang jantan yg bersayang2 kt inbox dia.. Aku pn angin r.. Mase Tiqah duduk, aku soal2 dia smpai menangis minah tu.. Sebelum ni x terniat pulak aku nk cek.. Tiqah ckp die ttp sygkn aku.. Aku pun mula terfikirkn Nadia.. Tibe2 ade sekumpulan awek dtg kat meja aku time2 gini la pulak.. X lame pastu aku nmpk Nadia.. Aku menelan air liur.. Rupe2nye, Nadia ambil bahagian dalam pertandingan tu.. Bila Tiqah nmpk ramai2 awek tu dtg kt aku, pelik r die.. N dgn kuasa Allah, semua terbongkar pada saat tu.. N Tiqah sendiri mengaku yg dielah awek aku kt depan Nadia.. Aku tgok Nadia menangis.. Die x bercakap sepatah haram perkataan pun.. Cume die berikan aku sekotak hadiah ulangtahun kami sebelum dia tinggalkn aku.. Aku terus putuskan hubungan aku ngn Tiqah.. Mase aku balik hostel, puas aku call Nadia.. Aku hntr msj berlambak2 kt die.. die x reply pn... Aku sedar, die dah benci aku..

Rupanya Nadia masih menerima aku.. Aku happy sgt2.. Aku berjanji x nk kecewakn die lg.. 2 minggu kejadian itu berlalu.. Org2 sekeliling aku mula menjauhkan diri daripada aku.. Nk2 yg member2 perempuan aku la.. Aku dah x kesah da.. Aku dah berubah.. Aku cuma nk dapatkn keputusan yg cemerlang sampai time akhir sem nanti. Aku nk dptkn kerja baik2.. Apa2 pun aku nk ikat Nadia dulu.. Kdg2 aku berasa malu sgt kt Nadia nk2 bila teringatkn mak ayah dia.. Nasib baik die x pergi report kat mak n ayah dia.. hehe.. Dlm tgh syok2 berangan sambil membelek2 kemeja baru hadiah ulangtahun daripadanya mase hari kejadian tu, tibe2 aku dpt msj drpd member Nadia.. "Nadia eksiden!" Ermm.. Hati aku tibe2 jd x sedap.. Msj kedua drp member die smpai lg.. Terasa panas muka aku bile bace msj tu.. "Nadia da X DE.. Die kne langgar ngan kereta mase lintas jln.." Mcm org gila pas aku bace msj tu.. Aku ambil keputusan balik kejap kampung walaupun terpaksa ponteng kelas..

Aku rase kosong.. Kosong sgt.. Teringat gelak tawa die, teringat suara die, muke die yg lawa tu.. Aku menangis dlm bas.. Aku x peduli ngn org2 yg pndg aku.. Kali ni aku betul2 menyalahkan diri aku.. Semua kenangan aku ngan Nadia bermain dlm kepala aku.. Aku xmampu menahan perasaan sedih ni.. Berulang kali aku bace msj terakhir Nadia mlm td.. "Awk, sy nk tido.. Mcm biase, sy sygkn awk utk selamanye walaupun awk da lukekn ati sy, sy maafkn... Tp ingat! Kalau sy x de baru awk leh gatal ngn perempuan len tau! Hehe.. Nk mrh la tu.. Sy leb awk! Sweet dreamz.." Ya Allah! Kuatkn hatiku ni.. Semasa aku sampai, jenazahnya belum tiba lagi.. Ye.. Aku pun terus mencoretkan kisah ini.. Semoga menjadi pengajaran kt korang.. Air mata aku berguguran sepanjang mencoretkan kisah ni.. Tapi aku tau, Nadia x kn kembali da.. X de lg msj Nadia, panggilan Nadia.. X de dah ungkapan "kalau sy x de" tu dah..

Teman2.. Aku mintak sedekahkanlah fatihah utk nya.. Mungkin ada yg memperlekehkn kisah aku ni.. Tp bg aku, inilah kisah yg plg bermakna utk aku.. Utk selamanya aku menyayangi kau, Nurul Nadia bt Zainarruddin..

Mungkin kejap lagi jenazahnya tiba.. Aku nk bersiap2 utk beri penghormatan terakhir buat die yg aku sygi.. Sememangnya cinta die utk aku shgga akhir nafasnya... Aku mampu merelakan pemergiannya... Tabahkn hatiku Ya Allah.... -Al Fatihah.....

HAAAAAAAAAAAAAAAAA ! Da bace ke ??? Sedihkan ???

Huuu~ Pasni xnk da bace ksh2 sedih . . . . T..T

Mmg xkn . .

Semoga jadi pengajaran utk kite semua . .

N sy hrp Nadia bahagia di 'sana' . . T..T

____________________________________________________

share form facebook to blogger. <3


sempurnakah aku??

kadang-kadang kita manusia selalu buat silap.
tapi silap itu kadang-kadang kita tidak sedar.
tapi kenapa aku yang perlu menangung semua tu.
sedih, kecewa ,, o god !!! semua ada.
tak apa ayna..
be strong..

Friday, November 19, 2010

perit!

makin hamun sudah biasa
"pukimak,babi,bodoh,kimak e2 ayat yg awak suka lepas pada saya kn?"
kenapa setiap masalah yang timbul yang datang dari diri sendiri
awak tak nak mengaku??
susah sangat ke nak uckap kata "okey,saya salah, saya mintak maaf".
tak kira la apa pn jenis kesalahan itu.
tp tlg la pahami diri saya nie.

ke selama nie ta cukup

*kasih sayang
*cinta
*korbankan masa
yg saya beri pada awak selama nie..???

kalau ta cukup tolong la beri tahu & awak lepaskan saya..
itu yg terbaek & ramai juga yg suruh awak lepaskan saya.
may b cinta awak pd saya hanya pura2...
air mata saya da ta blh tahan lg..
setiap kali mcm nie.. awak sikit pn ta pernah rasa bersalah.
yang awak th pukimak,babi,kimak,mampos semua kn??

okey la awak. kalau awak bace blog nie..
terima kasih saya ucapkan..

bye...

Perlu ke?

kenapa setiap masa perlu ada org lain yg msk campur?
perlu ke mereka tahu?
kalau mereka tidak tahu apa2, tidak perlu la masuk campur..
mereka tidak tahu perkara sebenar.
dari dlu sampai skrg ta pernah berubah..
KENAPA??
na saya berubah.. bila saya da berubah..
apa yg jd?? awak layan betina lain semua.
perlu ke? ta cukup lg ke lg ke?
  • setia
  • kasih sayang
  • byk berjasa semua dengan awak
  • ta pernah berkira
  • penat cm mana pn sy ikt kerenah awak
  • awk suh sy dlt kwn2 dlm fb sy ikt kn.. sdg kn semuanya kwn sy..
* awak ta terpikri ke semua tu????APA LG AWAK NAK??!!

pk la.. muking selama nie sy ta npk dpn mata sy
tp dr start couple sampai skrg bnda yg sama je jd.
kalau awak ta lyn ianya ta kn jd!!!
ta kira la sapa si sundal tu!!!!!!!!!!!
************
now i can say ; you just don't know how to appreciate people and please change your attitude ...
********************
to people ; don't blame me if you don't know what the problem.
may b you can judge me but i know how i am... full stop!!!

Wednesday, November 17, 2010

to boy!.. :)

Dahsyat sungguh pompuan ni...banyak perkara yang mana perempuan lebih suka difahami secara tersirat. ye ke tak sempat bagitau?silakan baca.

1. Bila sorang wanita mengatakan dia sedang bersedih,tetapi dia tidak menitiskan airmata,itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya.

2. Bila dia tidak menghiraukan kamu selepas kamu menyakiti hatinya, lebih baik kamu beri dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum kamu menegur dengan ucapan maaf.

3. Wanita sukar nak cari benda yang dia benci tentang orang yang paling dia sayang (sebab itu ramai wanita yang patah hati bila hubungan itu putus di tengah jalan).

4. Sekiranya sorang wanita jatuh cinta dengan sorang lelaki, lelaki itu akan sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia sedang keluar dengan lelaki lain.

5. Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung tajam ke dalam matanya, dia akan cair seperti coklat!!

6. Wanita memang sukakan pujian tetapi selalu tidak tau macam mana nak menerima pujian.

7. Jika kamu tidak suka dengan gadis yang sukakan kamu separuh mati,tolak cintanya dengan lembut,jangan berkasar sebab ada satu semangat dalam diri wanita yang kamu tak akan tahu bila dia dah buat keputusan,dia akan lakukan apa saja.

8. Sekiranya sorang gadis mula menjauhkan diri darimu selepas kamu tolak cintanya,biarkan dia untuk seketika.Sekiranya kamu masih ingin menganggap dia sorang kawan,cubalah tegur dia perlahan-lahan.

9. Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa.Muzik,puisi,lukisan dan tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi hati mereka.

10. Jangan sesekali beritahu perempuan yang mereka ni lansung tak berguna.

11. Bersikap terlalu serius boleh mematikan mood wanita.

12. Bila pertama kali lelaki yang dicintainya dalam diam memberikan respon positif,misalnya menghubunginya melalui telefon,si gadis akan bersikap acuh tak acuh seolah-olah tidak berminat,tetapi sebaik saja ganggang diletakkan,dia akan menjerit kesukaan dan tak sampai sepuluh minit,semua rakan-rakannya akan tahu berita tersebut.

13. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita.Jadi jangan senyum sebarangan.

14. Jika kamu menyukai sorang wanita,cubalah mulakan dengan persahabatan.Kemudian biarkan dia mengenalimu dengan lebih mendalam.

15. Jika sorang wanita memberi seribu satu alasan setiap kali kamu ajak keluar,tinggalkan dia sebab dia memang tak berminat denganmu.

16. Tetapi jika dalam masa yang sama dia menghubungimu atau menunggu panggilan darimu,teruskan usahamu untuk memikatnya.

17. Jangan sesekali mengagak apa yang dirasakannya.Tanya dia sendiri!!

18. Selepas sorang gadis jatuh cinta,dia akan sering tertanya-tanya kenapalah aku tak jumpa lelaki ini lebih awal.

19. Kalau kamu masih tercari-cari cara yang paling romantik untuk memikat hati sorang gadis,cubalah rajin-rajinkan tangan menyelak buku-buku cinta.

20. Bila setiap kali gambar kelas keluar,benda pertama yang dicari oleh wanita ialah siapa yang berdiri di sebelah buah hatinya, kemudian barulah dirinya sendiri.

21. Bekas teman lelaki akan sentiasa ada di fikirannya tetapi lelaki yang dicintainya sekarang akan berada di tempat teristimewa iaitu di hatinya!!

22. Satu ucapan 'Hi/Assalamualaikum' sahaja sudah cukup menceriakan harinya.

23. Teman baiknya saja yang tahu apa yang sedang dia rasa dan lalui.

24. Wanita paling benci lelaki yang berbaik-baik dengan mereka semata-mata nak tackle kawan mereka yang paling cantik.

25. Cinta bermaksud kesetiaan, ambil berat, jujur dan kebahagiaan tanpa sebarang kompromi.

26. Semua wanita mahukan sorang lelaki yang cintakan mereka sepenuh hati..

27. Senjata wanita adalah airmata!!

28. Wanita suka jika sesekali orang yang disayanginya mengadakan surprise buatnya (hadiah,bunga atau sekadar kad ucapan romantis). Mereka akan rasa terharu dan merasakan bahawa dirinya dicintai setulus hati. Dengan ini dia tak akan ragu-ragu terhadapmu.

29. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambil berat tentang mereka dan baik terhadapnya. So,kalau nak memikat wanita pandai-pandailah...

30. Sebenarnya mudah mengambil hati wanita kerana apa yang dia mahu hanyalah perasaan dicintai dan disayangi sepenuh jiwa.

Note: tidak semestinya 30 perkara diatas semuanya wujud dalam diri setiap wanita..tapi zaman sekarang ni lelaki pun ramai yang 'apply' perkara-perkara diatas tu . :-)
---------------------------------------------------------
just share form facebook to blogger.. :)

Nadiku Sabhi Saddi

Monday, November 8, 2010

mysweetdreem

i'll take this on this month
i'll buy white color
dad please give bb b4 my birthday
♥ ♥ ♥

Saturday, November 6, 2010

the phone

TO hear your sweet voice in the early dawn,

Gives to my heart a feeling thats warm,

And starts my day with my thoughts in a swarm.

To wake to the ring of the phone,

And know that I will not be alone,

For together we have joined our souls,

So we may help each other to fulfill our goals.

My love you is true and sure,

And you make my life feel pure,

Since we have started this wonderful tour.

The phone rings
My heart jumps
My hand trembles
I get Goosebumps
I feel the electricity
Of our last touch
My head is dizzy
I want you so much
My body tenses
As I hear your voice
Loving you
Was my choice
The words you say
Make my heart melt
Completely loved
Is how I felt
How I long to be
In your arms again
I ache for you
Until then
I love you, Baby
With all my heart
I am so ready for
Our forever to start

Wednesday, November 3, 2010

Heart...

you take my heart
and
I'll take your heart

love you so much baby
i'm promise one day i will Married you baby
bye :)

need are kiss !

I love you!
Can't stop thinking of you!
Nothing I have
Nor that which I do.
Can't make me stop thinking of you.
When I'm with you!

I can't get enough of you!
I feel like I'm going crazy
When I'm not next to you.
Girl, I'm crazy for you!

You continually come to my mind
No matter the day or time
Whatever the reason
I can't stop thinking of you
I'm like a monkey at the zoo

I know not what to do
I can't stop thinking of you
Wanting just to touch you
In each and every way
Each and every day
Wanting to be near you
So I can for fill you

Friday, October 15, 2010

im back..

sorry lately busy with my final exam..
rindu dkt blog nie..
biasa blog nie selalu isi semua cerita2 yg telah ak lakukan bersama family, rakan mahu pn si dia
lagi pn kn br lps raya.
weekend penuh jer dgn open house
na rest pn ta blh.
hissss..
letih oke..
now rasa berat badan da naek giler.
so apa lg after abis final balik kg diet& jogging !

hr tu ada gak g holiday dgn kwn2 si dia dkt pd
kre picknik la aN??
so far oke! no comment.

then b4 tu cm biasa la my family selalu dtg umh my aunt dkt sg buluh nie
so masa na balik kg pn ta de sgt&last week pn dowg still dtg gak.
sbb my dad jpe cikgu sekolah lama dia.
34 year dowg ta jpe.
cikgu tu cina muallaf..
baek oke
last day dtg rasa still dpt 4 sampul duit raya tau.
happy!happy!happy

last week juga
saya stay dkt pandan indah umh kakak si dia.
hr jummat b4 magrib samapi then siap2 trs menjejakn kaki ke ikea.
sbb sy na cr brg2 utk bilik saya.
uissshhhh..
demand giler kaw kn aina??
yea la da my dad bg bajet 4k
apa lg an??
tp bila pk2 kn balik baek beli bnda yg lg bgs .
so 4k tu request 4 my birthday.

oke la guys..
jap lg i sambung lg oke ??
nyte

miss you !

Thursday, September 23, 2010

happy eid guys !


happy eid!
di sini saya ingin memohon ampun & maaf
jika ada tersalah kata, terkasar bahasa
&
apa sahaja yg pernah saya lakukan pada anda semua yea.

raya tahun nie agak meriah sikit bagi ak sbb semua cousin2 dpt berkumpul awal
biasa family mak long&mak uda dtg raya ke-2
tp tahun nie first day semua da ada kat umh.
even around 1130pm samapi
tp ianye tetap meriah.
yg paling best sbb mlm raya ke-2 kte org buat BBQ
e2 pn ramai yg da balik umh mertua
sedih sbb raya cousin2 da balik sne
cuma tgl beberapa org sahaja

next picture will be upload when i am free!
Selamat Hari Raya Aidilfitri

Tuesday, September 14, 2010

nothings to say!

This time I still do not have time to write and I've apologized!
if I have time I will write in the near future

Tuesday, August 31, 2010

happy Merdeka & happy birthday


HAPPY MERDEKA DAY!

She name is Sophia hassan
she is my beloved cousin
she always make me happy
she is part of my life

kak phya
happy birthday 25..
may allah bless you
i love you so much.

01.01.2011
she will married with he partner


Sunday, August 29, 2010

love a lot this story!!

2.00pm-3.00pm
astro prima
105
cerita nie mmg betul2 penuh bermakna buat aku
suka-duka,riang-gembira semuanya ada
cerita nie mmg ta pernah aku tinggalkan
kalau tetinggal pun sebab ada class.
akn ku tonton sampai abis!

yang pasti lagu dalam safa&marwah memang terbaek!

6.30pm-7.30pm
astro ria
104

cerita nie pun aku ta pernah miss
tp aku biasa tgk cerita nie pagi kul 9 am - 10 am
sbb petang tu ta sempat na tgk
pada mulanya mmg ta tgk tp memandangkan
my dad lyn cerita nie
bila da hr2 tgk ianya makin seronok!
apa2 pn galang tetap cowok paling kacak!

lagu cinta kirana pn syok abis! layan jer!!

Tuesday, July 27, 2010

bored time



last week br la ak dpt spend time dgn BFF lama..
kuar g snap2 pic kat taman layang2
after je balik dr lepaking dorg suh i edit2 pic
oke i edit n dowg na i edit semua
adoi kwn2 mata saya rabak kot time tu
walahal ak ta de class time tu
pe lg bg mengilangkan kerabakan mata ku
ak ambk mood utk tido lambat.
************************************
apa telah jd??
korg tgk je la pic cm kat ats nie
sudah lama ta mengedik2kan diri
di camera sony C902
bye

Monday, July 26, 2010

1day with bff

cantik kaki2 kami
NEW FRIEND
lisa,put,qie hanna&me
hope friendship is more until die end.

i love you so much


Sunday, July 18, 2010

Inception


Semalam..
after je buat biskut bf my cousin dtg n ajak kuar mkn n tgk movie..
sangat2 best...
kami pergi @E-curve..
4.00 pm sampai then g kat movie ooo ramainya..
oke ak pn beratur dgn kzen..
oke after tu kzen i suh tgu lu dia na cr bf dia then ak cm pelik knp dorg main lari2 rupa2nya ada org pakai bju kebaya sama dgn kzen i. then kne bahan n his bf...sian!
oke da dpt beli tiket 515 pm. g mkn lu.. borak2.. time up for eat!
cm ta saba na tgk cte nie..
__________________________________________
515pm-755pm...
agak lama kot cte nie dkt 2jam ..
muntut ku kebas..
mula2 ta phm lgsg last2 br faham..
cerita nie berkisahkan mimpi..
hero&heroin dia sgt2 terbaek....


INCEPTION , i give you 4 STAR!

i need new notebook..

act my notebook cm na kne campak ke laut cina selatan @ barat.. sbb dia da mula buat hal yg hrgnya hampir2 mencecah rm400..
hr tu lama gak dia buat hal..
tp pg td bila ak bgn tdo n try buka dia oke..
may b dia tkt dia tdk akn d gne kn lg..
so my compaq CQ40 tlg jgn buat hal..
kalau awak buat hal lg saya akn hantar awk pd hospital Uncle norman.
b4 i say good bye CQ40
i will buy new notebook!
_________
notebook apple mmg menjd pilihan saya sejak dr lu lg..
kalau ada rezeki lebih saya akn beli awak ye miss pink.
hope bila ckp dgn abah pasal new notebook dia ta mara..
n after CQ40 nie oke i ltk je CQ40 nie kat umh..

oke la CQ40 if awak ta na saya ambk yg lain awak kne sentiasa sihat
dan sempura sbb awak kne berjasa dgn saya utk 4bln nie.
b4 abis study..

CQ40 saya sayang awak
saya ta kn jual awak
saya akn jaga awak even saya ada new notebook

apa2 pn CQ40 menjd pilihan ati saya.

i love you COMPAQ CQ40


Saturday, July 17, 2010

kehilangan....

Kehilangan sahabat ku MOHD HAFIZ......

sedih bila je buka FB ada 1 post wall dr kwn ku zee... ckp apis da ta de.. tersentap hati ak secara tibe2.. ta puas ati trs comment dkt wall zee.. then zee ckp apis yg ske sakat tu.. YA ALLAH time tu hanya ati ak je th... ak menjerit sepuas2 ati ku! n cousin ak pn ada yg knl dia.. n dia pn ta pecaya.. sepanjang ak knl arwah dia sgt2 baek n ske membantu.. persahabatab kami terjalin hanya 1thn lbh... pnh lpk dgn dia 2,3 kali je.. then after tu trs 3G je banyak.......

APIS AWAK ADA LA SAHABAT SAYA...
SAYA MINTA MAAF SEBAB HR TU SAYA TA LAYAN AWAK...
SAYA MENYSAL & KESAL.. RUPA2NYA E2 ADALAH GURAUN TERAKHIR AWAK UTK SAYA....

saya berdoa semoga awak berada di kalangan org2 yg beriman... AMIN!!!

AL-FATIHAH... :(

damn Hell...

rsa cm na campak je my note book dkt laut cina selatan ke barat ke o what ever la...
smlm buka2 je.. tbe2 semuanya blank. dlm hati b*** tol la... ta sampai bpe2 saat tu ak rse mmg ta puas ati trs text my cousin n my cousin ckp may b DISPLAY CHIP rosak.. da pening giler.. cm ne na ckp dgn my dad. price around 400rm.. then g th my bb then my bb suh tanya lu kat kedai.. sedihnya.. da setahun br na rosak segala cm nie... oke la my note book.. monday i sent you at hospital uncle norman yea@if rasa cm hell giler2.. i change note book apple oke?!!

Wednesday, June 30, 2010

New sem, New Friend and New Life....


27/06/2010..

5.00 pm back to rmh sewa area bb.
5.45 pm sampai then agkt2 brg semua kms2 sampai tetdo.. ;)


28/06/2010..

8.30 am wake up..
9.30 go to unisel 4 reg and tgk time table 4 class dis sem..

to friend ; ayna appy dgn korg sorry if ada wat korg mara o apa2 oke..
thanks sudi acpt me as your friend. :)

time table for this sem

MON 830 AM -1130 AM
TUE 9 AM - 12 PM
WED 830 AM - 1130 AM

Saturday, June 12, 2010

confuse still long o short hair?

actly i sayang giler dgn long hair nie..
tp memandang kn da panjang sgt i perlu la ubah..
blh ta i na rambut cm kat ats nie??